Bøger / faglitteratur / erindringer

Safari : en rejse i Guds plan


Beskrivelse


Forfatteren (f. 1945) fortæller om sin barndom og opvækst i små kår på den jyske hede, og om hvordan hun allerede som barn fik et kald til at arbejde i ydre mission. Sammen med sin mand fulgte hun nogle år senere kaldet, der resulterede i en mangeårig tjeneste for Brødremenighedens Danske Mission i Tanzania.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2011

af

af

Hans Michelsen

d. 30. sep. 2011

Denne selvbiografi henvender sig til læsere med interesse for Ydre Mission.

Allerede som barn fik forfatteren et kald til at arbejde i Ydre Mission, og hun fulgte dette kald, da hun sammen med sin mand arbejdede i Brødremenighedens Danske Mission i Tanzania. Der skildres et meget anderledes arbejds- og familieliv langt væk fra Danmark båret af tro og et stærkt engagement. Forfatteren ønsker at skildre, hvad det vil sige at lægge sit liv i Guds hånd, og hun slutter sit arbejdsliv med at være indremissionær i Haderslev. Bogen er illustreret med familiefotos.

Der ses ikke andet af forfatteren, men af lignende litteratur findes John Ørum Jørgensen: Livet brød frem, 2010 og Jørgen Nørgaard Pedersen: Vidunderligst af alt på jord, 2006.

Som skildring af en missionærs liv er den grundige bog læseværdig, og den vil især finde læsere blandt folk med tilknytning til nogle af de trossamfund, der driver mission i Afrika.


Kristeligt dagblad

d. 7. nov. 2011

af

af

Claus Grymer

d. 7. nov. 2011