Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Safirblå : kærlighed går gennem alle tider


Beskrivelse


Tidsrejser, spøgelser og forelskelse er blevet hverdag for 16-årige Gwendolyn. Men det betyder ikke at hun kan lide det. Gwendolyn ved stadig ikke, om hun kan stole på den hemmelige kreds af tidsrejsende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. juni 2016

Tidsrejser, spøgelser og forelskelse er blevet hverdag for 16-årige Gwendolyn. Men det betyder ikke at hun kan lide det. 2. bind i "Rubinrød-trilogien" for alle, der elsker fantasy-serier.

Gwendolyn forsøger at leve op til sin nye status som "Rubinen", det sidste medlem i en hemmelig kreds af tolv tidsrejsende. Hendes manglende historiske viden giver kredsens medlemmer grå hår i hovedet, når hun skal sendes tilbage til 1800-tallet for at påvirke forskellige begivenheder. Gwendolyn er ikke helt sikker på om kredsen er de gode eller de onde. Uanset hvad så er hun faldet pladask for den lækre, men mystiske, Gideon. Gwendolyn får hjælp af både sin bedste veninde, Lesley, og den lettere irriterende vandspyerdæmon, som følger efter hende.

På trods af de mange navne og årstal, er bogen en pageturner. De sjove scener, når Gwendolyn forsøger at leve op til kredsens strenge krav om etikette letter de mange detaljer omkring de tidsrejsendes komplikationer. Bestsellerserien er udgivet på mere end 30 sprog og er blevet filmatiseret i Tyskland.

Fans af fx Cassandra Clares serie "Djævelske mekanismer" og Gail Carrigers "Soulless"-serie vil også elske denne serie Rubinrød.


litteratursiden.dk

d. 7. juli 2016

af

af

Lene Jensen

d. 7. juli 2016

Det er med at holde tungen lige i munden og hovedet fokuseret, hvis man skal følge med frem og tilbage i tiden i andet bind af Geirs romantiske fantasytrilogi. ’Safirblå’ er den spændende fortsættelse...