Bøger / faglitteratur / opskrifter

Saft : rene grønne vitaminer


Beskrivelse


50 opskrifter på grønsagssafter, -shots og -smoothies, som man selv kan lave med saftpresser eller slowjuicer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 4. mar. 2015

Bog om grøntsagssafters gavnlige effekt for ens sundhed og helbred. Masser af opskrifter på safter, shots og smoothies. Primært til kvinder.

Bogen starter med saftpresningens ABC, der uddyber fordelene ved presning af grøntsager, udstyr, forberedelser med mere. Derefter følger et afsnit med opskrifter på safter og et afsnit med shots-opskrifter. Der er også et afsnit om andre former for drikke og supplerende ingredienser til en livsstil med grøntsagssaft. Indeholder til slut en ordliste, saftkuren, et motivationsafsnit samt et register.

Layoutet er lækkert med mange flotte fotos af ingredienser og de endelige produkter. Sproget er let og opskrifterne nemme og overskuelige. De fleste ingredienser er lette at skaffe men indimellem dukker der nogle op som skal købes i specialbutikker, hvilket måske ville afskrække nogle (rå honning, bipollen, kelp og spirulina fx). Men det er en meget indbydende bog, der giver en god indføring i livsstilen.

Bøger med forslag til juicer, smoothies, shots m.v. er blevet meget populære i de senere år, blandt de seneste udgivelser finder man Frugt og grønt på flaskeJuice & co. og Juice & coBøger med forslag til juicer, smoothies, shots m.v. er blevet meget populære i de senere år, blandt de seneste udgivelser finder man Frugt og grønt på flaske og Juice & co.