Bøger / faglitteratur / opskrifter

Salater året rundt


Beskrivelse


Salatopskrifter med årstidernes grøntsager og frugter, og med opskrifter på saucer, dip og dressinger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 13. dec. 2016

Salatopskrifter med ingredienser, der varierer efter årstiderne og ofte kombinerer mange forskellige ingredienser. Til alle, der søger inspiration til nye salater.

Efter et kort forord følger bogens hoveddel, der indeholder salatopskrifter. De enkelte opskrifter rummer ofte et helt måltid i sig selv, og ellers anbefales tilbehør. Mange af opskrifterne kombinerer salaten med kød, fisk og gryn eller korn. De fleste opskrifter får et dobbeltopslag med beskrivelse af ingredienser og salatens tilberedning på den ene side og fotografi på den anden side. Alle opskrifter rummer 4 portioner. På bogens sidste sider findes korte afsnit med opskrifter på dip, saucer og dressinger, samt lidt om anvendelse af korn og gryn i salater. Bogen afsluttes med et register.

Fint illustreret kogebog med opskrifter på mange forskellige salater, der ofte udgør et helt måltid i sig selv. Skrifttypen er forholdsvis lille, og det havde været en fordel, hvis opskrifterne havde været inddelt efter årstider, men ellers er det en inspirerende opskriftsbog.

Bortset fra enkelte illustrationer samt et lidt mindre format, hvilket påvirker skrifttypen, er denne udgave identisk med 1. udgaven MadsalaterSunde salaterMadsalater. Af andre nyere salatbøger, der kombinerer mange ingredienser kan nævnes Sunde salater Bortset fra enkelte illustrationer samt et lidt mindre format, hvilket påvirker skrifttypen, er denne udgave identisk med 1. udgaven Madsalater. Af andre nyere salatbøger, der kombinerer mange ingredienser kan nævnes MadsalaterBortset fra enkelte illustrationer samt et lidt mindre format, hvilket påvirker skrifttypen, er denne udgave identisk med 1. udgaven . Af andre nyere salatbøger, der kombinerer mange ingredienser kan nævnes Sunde salater .