Bøger / faglitteratur / opskrifter

Salater i glas


Beskrivelse


40 frokostsalater i glas der bevarer friskheden og sprødheden og egner sig godt til transport.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 25. aug. 2016

Er du til salat i frokostpausen, på skovturen eller et helt tredje sted? Så burde du kigge nærmere på denne bog der præsenterer salat på en anderledes måde. Glem alt om kedelig slatten salat for her serveres salaten i glas der bevarer friskheden og sprødheden.

"Salater i glas" indledes med et kortere forord der beskriver tankerne og ideerne bag bogen. Herefter kommer en "byggevejledning" til salat samt en beskrivelse af de bedst egnede glas. Efterfølgende findes afsnittet med opskrifter som fx melon med oliven, fennikel og skinke, græsk salat med tzatziki eller hvide bønner med peberfrugt og persille. En del af opskrifterne ledsages af fotos af kreationerne.

En umiddelbar kogebog der holder hvad den lover. Opskrifterne er nemme at gå til og indeholder ingen ingredienser der ikke kan erhverves i det lokale supermarked. Sproget er let og flydende og efterlader ingen tvivl om tilberedning, opbygning og servering. Personligt er jeg blevet inspireret og skal da også prøve et par af opskrifterne.

For yderligere opskrifter på salat, i og udenfor glas, se fx Sunde salaterMeyers salater i 4 udgave fra 2015 eller Meyers salaterFor yderligere opskrifter på salat, i og udenfor glas, se fx Sunde salater i 4 udgave fra 2015 eller .