Bøger / faglitteratur / opskrifter

SalatTøsens sunde fyldige salater


Beskrivelse


Inspirerende salatbog fra SalatTøsen med over 80 salatopskrifter inddelt efter årstider. En bog for alle, der vil have sund, grøn inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 7. jan. 2022

Inspirerende salatbog fra SalatTøsen med over 80 salatopskrifter inddelt efter årstider. En bog for alle, der vil have sund, grøn inspiration.

Bogens første ca. 17 sider handler om salatens historie, food prepping, gæster, rester og match af kød mv. til salaterne. Resten af bogen består af opskrifter, der er inddelt i: Det grønne mættende tilbehør, Forår, Sommer, Efterår, Vinter, Dressinger, Pesto og mole, Knas & knæk samt Lynsylt. Bagest i bogen er både et grøntsagsregister og et opskriftsregister. Opskrifterne er sat op med ingrediensliste, opskriftsvejledning samt små tipsbokse - og et foto af det færdige resultat på modsatte side. Ingredienserne er velkendte, men sammensætningen er ny. SalatTøsen er kendt for både sine salatkogebøger, som tv-vært, kursusholder og iværksætter. Se mere på salattosen.dk.

Herlig, inspirerende salatkogebog, hvor man mixer kendte ingredienser på en ny måde. Salat kan være et måltid i sig selv, hvilket bogen gør sit for at udbrede budskabet om - med flotte fotos. Har man set SalatTøsen lave salater i tv, får man kun endnu mere lyst til at gå i gang med salaterne.

Vi kender SalatTøsen fra to tidligere udgivelser: SalatTøsen - kål hele året rundtSalatTøsenSalaterSalat, salat, salat : de lette, de fyldige, de festlige, de hurtige og SalatTøsen : salater hele året rundt. Denne er i samme stil. Af andre nyere salatkogebøger er der fx Salater og Salat, salat, salatVi kender fra to tidligere udgivelser: - kål hele året rundt : de lette, de fyldige, de festlige, de hurtige og : salater hele året rundt. Denne er i samme stil. Af andre nyere salatkogebøger er der fx Salater og Salat, salat, salatVi kender SalatTøsen fra to tidligere udgivelser: SalatTøsen - kål hele året rundt : de lette, de fyldige, de festlige, de hurtige og SalatTøsen : salater hele året rundt. Denne er i samme stil. Af andre nyere salatkogebøger er der fx og Salat, salat, salatVi kender SalatTøsen fra to tidligere udgivelser: SalatTøsen - kål hele året rundt : de lette, de fyldige, de festlige, de hurtige og SalatTøsen : salater hele året rundt. Denne er i samme stil. Af andre nyere salatkogebøger er der fx Salater og .