Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sally og Sigge


Beskrivelse


Den nye pony skaber splid mellem pigerne på Rideskolen Agersøs Ponyer og sætter Elina i et stort dilemma, for kan man holde af både Sally og Sigge?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Lotte Klemens Thomhave

d. 13. okt. 2017

En ny pony skaber splid mellem pigerne på rideskolen, i ny bog i serien om Sigge. For alle hesteglade piger fra 8 år og til højtlæsning fra ca. 6 år.

Pigerne på rideskolen skal alle skifte hest for at blive dygtigere ryttere. Pigerne skændes, og alle tror, de ved bedst. Elina plejer at ride på Sigge. Nu skal hun ride på Nanou, der er sur og bider. En dag bider Nanou Marie på armen, så det bløder. Nu må ridelæreren Inger hente en ny pony ind på rideskolen. Det bliver Sally, der er søster til Sigge. Men hvem skal ride på Sally? Og kan Elina holde af både Sigge og Sally? Historien er fortalt i korte kapitler og har s/h tegninger. Bogen er nr. 15 i serien "RAP. Rideskolen Agersøs Ponyer". 1. bind er Alle elsker Sigge.

Vellykket fortsættelse i serien om Sigge. Forfatteren formår at fortælle historien, så man sidder med hjertet oppe i halsen og følger Elina og de andre piger i deres konflikter, og hvordan de bliver løst. For heldigvis er der gode voksne, der griber ind. Bogen er let at læse med en stor skrifttype. De sort/hvide tegninger virker appellerende.

Ponyhjerte - Anna finder en ponySam og Sigge er også en rørende serie om 8-10-årige pigers store kærlighed til heste. Hallberg har også en hesteserie til drenge, der er et supplement til "RAP. Rideskolen Agersøs Ponyer", første bog hedder Sam og SiggePonyhjerte - Anna finder en pony er også en rørende serie om 8-10-årige pigers store kærlighed til heste. Hallberg har også en hesteserie til drenge, der er et supplement til "RAP. Rideskolen Agersøs Ponyer", første bog hedder .