Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sam, pas på!


Beskrivelse


Drengen Teo er ude at lufte sin hund, Sam. Solen skinner, og alt er fredeligt, lige indtil Sam får øje på en kat. Så går den vilde jagt - og Sam ser sig ikke for og løber pludselig ud på vejen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2020

af

af

Jesper Holtoug

d. 12. maj 2020

Teo går tur med sin søde hund, Sam. Alt er roligt og fredeligt. Lige indtil katten Kit kommer forbi. For jer mellem 5 og 7 år, som lige har lært at læse.

I kort tekst og store, farvestrålende billeder fortælles om Teos tur i nabolaget med sin hund. De hilser på en god ven og kigger på biler og busser. Alt er fredeligt og roligt indtil hunden Sam begynder at jage en kat og løber ud foran en bil. Bogen er i serien "Læs lydret", som har lette og lydrette bøger, der er inddelt i fire niveauer. Gratis læseforståelsesopgaver findes på forlagets hjemmeside.

Fin bog til begynderlæsningen. Let og enkel tekst og gode, farvestærke billeder, som både letter forståelsen og understreger stemningen i historien. Med højst tre korte linjer pr. side og ingen ord over tre bogstaver er det meget svært at beskrive handlinger og karakterer levende, men tegningerne hjælper faktisk ganske godt med til dette.

Der findes masser af fine, lydrette bøger for de, som lige har knækket læsekoden. Se for eksempel IsteMax ser et sømKis er væk fra serien "Læseklub lydret. Grøn", Max ser et søm fra "Lydret" eller Kis er væk fra "Læs lydret" om den samme kat, som er med i historien herDer findes masser af fine, lydrette bøger for de, som lige har knækket læsekoden. Se for eksempel Iste fra serien "Læseklub lydret. Grøn", fra "Lydret" eller Kis er væk fra "Læs lydret" om den samme kat, som er med i historien herDer findes masser af fine, lydrette bøger for de, som lige har knækket læsekoden. Se for eksempel Iste fra serien "Læseklub lydret. Grøn", Max ser et søm fra "Lydret" eller fra "Læs lydret" om den samme kat, som er med i historien her.