Bøger / faglitteratur / øvelser

Samarbejdsøvelser : trivsel og sociale kompetencer


Beskrivelse


Gennem samarbejdsøvelser og eksperimentel læring styrkes elevernes læring, fællesskab og færdigheder til samarbejde. Værktøjer til veje, hvorpå man faciliterer processen både før, under og efter en samarbejdsøvelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 5. nov. 2015

En samling samarbejdsøvelser med fokus på klassens trivsel og udvikling af elevernes personlige og sociale kompetencer. Bogen henvender sig til pædagoger og lærere, der arbejder med elevers og klassers trivsel.

Bogen indledes med en introduktion til bogens opbygning, samt teorierne bag samarbejdsøvelserne. Resten af bogen består af selve øvelserne inddelt i de to fokusområder: teamøvelser og klasseøvelser. Der er ca. 30 øvelser til hvert fokusområde og en del variationsmuligheder til de enkelte øvelser. Bogen afsluttes med forskellige skemaer og registre, som gør det lettere for brugeren at finde og udvælge de relevante øvelser.

Denne samling samarbejdsøvelser er et fantastisk arbejdsredskab for undervisere og pædagoger. Øvelserne er nemme at udvælge og at arbejde med. Instruktionerne er letforståelige, og de mange symboler ved øvelserne gør det let og hurtigt at udvælge de relevante øvelser.

Bogen kan suppleres med andre bøger om samarbejdsøvelser, som eksempelvis Sjov leg for alvorHjernepauser. Forfatterparrets Hjernepauser i samme forlagsserie vil også være oplagt at anvende i forlængelse af denne udgivelseBogen kan suppleres med andre bøger om samarbejdsøvelser, som eksempelvis Sjov leg for alvor. Forfatterparrets i samme forlagsserie vil også være oplagt at anvende i forlængelse af denne udgivelse.