Bøger / faglitteratur / opskrifter

Samlede opskrifter af Paul Bocuse


Beskrivelse


500 klassiske franske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse kendt som det moderne franske køkkens fader.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Stine Grabas

d. 6. okt. 2014

500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse. For frankofile madelskere.

Over 700 sider med klassiske franske retter, der er delt op på lige så klassisk vis. Supper, kolde- og varme forretter, tærter, postejer, kød i forskellige variationer, sovser, småkager, søde tærter, desserter og frugt udgør bogens indhold. Der er ledsagende billede med ca. hver tredje af opskrifterne.

Lækkert og overskueligt layout, men ekstremt tung bog. En del af opskrifterne virker nemme at gå til, men der er også overvejende mange, hvor der indgår svært tilgængelige ingredienser, fx kalvehoved, hareryg eller trøfler.

Bocuse udgav i 1995 Det franske køkkenMit lille køkken i ParisBistro, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også Mit lille køkken i Paris, Bistro og mange flereBocuse udgav i 1995 Det franske køkken, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også , Bistro og mange flereBocuse udgav i 1995 Det franske køkken, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også Mit lille køkken i Paris, og mange flere.