Bøger / skønlitteratur / roman

Samlerne


Beskrivelse


Thomas bor med sin familie langt ude på landet. Efter et mærkeligt lynnedslag ændrer familien adfærd. Langsomt går det op for Thomas, at en ukendt trussel har invaderet hans hjem. Nu er det op til ham at redde familien fra vold og lemlæstelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 3. nov. 2014

Thomas bor med sin familie langt ude på landet. Efter et mærkeligt lynnedslag ændrer familien adfærd. Langsomt går det op for Thomas, at en ukendt trussel har invaderet hans hjem. Nu er det op til ham at redde familien fra vold og lemlæstelse. Til unge og voksne læsere af horror.

Familiefaren Thomas lever i et dysfunktionelt ægteskab. Da galskaben invaderer familielivet, kommer den snigende. For galskaben er nok allerede til stede. Thomas kan pludselig rejse igennem spejle og sprækker i gulvet til mystiske steder. Det viser sig, at der er tale om fremmede rumvæsener, der kloner, parterer og dissekerer mennesker. Bogen spiller på angsten for bortførelse af fremmede magter. Den er fyldt med rædsel, blod og kropsdele.

Blod, kropsdele og en atmosfære af noget stærkt foruroligende er kendetegnet i denne bog. Genren er horror, og på de præmisser fungerer bogen fint. Der er ingen dybere miljø- og personbeskrivelser. Den er underholdende, og er skrevet i et let og flydende sprog. De korte kapitler er med til at skabe spændingen og uhyggen.

Romanen placerer sig i den del af horrorgenren, der tager udgangspunkt i voldsomme og fysiske overgreb. Samme gør sig gældende i Alt det hun ville ønske hun ikke forstodJagtmarken. I bogen Jagtmarken er der også tale om bortførelse af rumvæsenerRomanen placerer sig i den del af horrorgenren, der tager udgangspunkt i voldsomme og fysiske overgreb. Samme gør sig gældende i Alt det hun ville ønske hun ikke forstod. I bogen er der også tale om bortførelse af rumvæsener.


litteratursiden.dk

d. 2. feb. 2017

af

af

Søren Feldtfos Thomsen

d. 2. feb. 2017

Michael Kamp føjer endnu en horror-roman til sin bibliografi, der også tæller titler som Bunker 137 og Hospitalet. Samlerne er den første af hans bøger, jeg har læst, og jeg tror bestemt ikke at det b...


Himmelskibet

Nr. 44 (2015)

af

af

Thomas Winther

Nr. 44 (2015)