Bøger / faglitteratur / samtaler

Samtaler med Bob Moore


Beskrivelse


Interview med Bob Moore (f. 1928) .

Om filosofien bag Bob Moores arbejde. Bob Moores lære bygger på en viden om menneskets energistrukturer og på forståelse af, hvordan vi kan arbejde med disse energistrukturer. Gennem arbejde med os selv og vores energistrukturer har vi mulighed for at opnå en mere ægte forbindelse til os selv og dermed til andre mennesker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 13. dec. 2011

Samtaler med Bob Moore er til alle, der vil vide mere om ham og hans tanker. Den formidles nemmest til dem, der kender ham i forvejen, men nye læsere kan også begynde her.

Bob Moore har arbejdet med psykisk energi i mange år. Han blev født i Irland, men levede i Danmark fra 1974 og frem og døde her i 2008. Han var grundlægger af et kursusstedet "Psykisk Center" i Ringkøbing, hvor han bl.a. arbejdede med healing. Bogen er skrevet som en samtalebog, hvor der stilles spørgsmål, der besvares af Bob Moore. Spørgsmålene stilles af en række medlemmer af "Moore Healing Association". Spørgsmålene vedrører mange forskellige ting inden for alternativ psykologi. Desuden har bogen praksisøvelser, beskrivelse af punkter og chakraer, samt illustrationer.

Jes Bertelsen, der har skrevet adskillige bøger, er elev af Bob Moore. Hvor enige de er, tør jeg ikke sige, men deres grundholdninger er meget ens. Bertelsen har skrevet alt fra essays om frihed til børnebøger, alle med alternativ psykologi som udgangspunkt. Bob Moore selv har ikke andre udgivelser bag sig, og denne har tidligere kun være udgivet til en lille, lukket kreds.

En lidt speciel udgivelse, der kræver et vist kendskab til Bob Moore for at give fuldt udbytte.