Bøger / skønlitteratur


Beskrivelse


En billedbog for voksne om livets store og små sande glæder. Til alle der har lyst til at læse en finurlig lille bog om glæder og livet.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 2. jan. 2018

"Sande glæder" er en billedbog for voksne om livets store og små sande glæder. Til alle der har lyst til at læse en finurlig lille bog om glæder og livet.

Bogen er et samarbejde mellem forfatter Lars Saabye Christensen og billedbogsforfatter og illustrator Stian Hole. Bogen er blevet til fordi forfatterne mener at der er en tendens til at fokusere mere på de negative aspekter ved livet end på de positive. Det vil de gerne lave om på og har derfor gransket stort og småt i jagten på sande glæder. Det er der kommet denne bog ud af. En række sande glæder oplistes, en ny for hver side med en illustration der passer til. Oversat til dansk af forfatter Naja Marie Aidt.

En fin feel-good bog med flotte illustrationer. Bogen er hurtigt læst, men værd at læse flere gange, dels fordi man bliver i bedre humør af den og fordi illustrationerne er mange kig værd.

Minder om Havelågebogen.


litteratursiden.dk

d. 26. feb. 2018

af

af

Helle Regitze Boesen

d. 26. feb. 2018

Sandelig en glædelig og anderledes billedbogsudgivelse for voksne af to norske kulturbærere. På bare 80 sider remser forfatterens glædesbudskaber op i et stort digt. Og Stian Hole supplerer hvert bud...


Jyllands-posten

d. 4. feb. 2018

af

af

Henriette Bacher Lind

d. 4. feb. 2018