Bøger / faglitteratur

Sandheden om kræft : forebyggelse og behandling, du aldrig har hørt om


Beskrivelse


Forfatteren mistede syv familiemedlemmer i løbet af ti år på grund af kræft og satte sig for at lære alt, hvad han kunne om kræftbehandling og den medicinalindustri, der knytter sig til den.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 6. okt. 2017

Forebyggelse og behandlingsmuligheder af kræft som ligger ud over de konventionelle former for kræftbehandling. For læsere med interesse i alternative behandlingsformer af især kræft.

Ty M. Bollinger har mistet mange familiemedlemmer til kræft, blandt andet sine forældre, og han skriver denne bog for at gøre alle opmærksomme på alternative metoder til at forebygge og behandle kræft. Bogen indledes med et afsnit om lægevidenskabens og kræftbehandlingens historie. Andet afsnit forklarer kræft og årsagerne hertil. I bogens sidste afsnit nævnes en række succesfulde behandlingsmetoder, som bliver understøttet af en række personlige fortællinger. Bogen indeholder også passager med interviews af personer som behandler kræft på en ukonventionel måde. Indeks sidst i bogen.

En meget amerikansk bog hvor sygehusvæsenet og medicinalindustrien er fjenden og hvor forfatteren forholder sig kritisk til konventionel behandling af kræft. Forfatteren mener blandt andet, at ideen om at det moderne sundhedssystem reelt prøver at kurere sygdomme og holde folk sunde, ikke er andet en lamperøg og blændværk. Eksemplerne fra både medicinalindustrien og den politiske verden er amerikanske og kan være svære at overføre til danske forhold.

Nøgler til spontan helbredelseAnticancer og Anticancer beskæftiger sig ligeledes med hvad man selv kan gøre for at forebygge og behandle kræftNøgler til spontan helbredelse og beskæftiger sig ligeledes med hvad man selv kan gøre for at forebygge og behandle kræft.