Bøger / skønlitteratur / roman

Saras drøm


Beskrivelse


Den uskyldsrene forfatter, Sara Fielding, redder ved et tilfælde Derek Craven, den excentriske og koleriske ejer af Londons største spilleklub. Det bliver ikke et bekendtskab, der går stille for sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 29. apr. 2019

Den uskyldsrene forfatter, Sara Fielding, redder ved et tilfælde Derek Craven, den excentriske og koleriske ejer af Londons største spilleklub. Det bliver ikke et bekendtskab, der går stille for sig. Romantisk fortælling fra 1800-tallet England, især for kvinder.

Sara Fielding er en kendt forfatter, der lever det stille middelklasseliv på landet. Men da hun rejser til London for at researche til sin næste bog, kommer hun helt tæt på både underklassens udfordringer, de riges depraverede liv og oplever for første gang en vanvittig forelskelse. Derek Craven har kæmpet sig op fra bunden af det klasseinddelte engelske samfund. Han er født i rendestenen og har aldrig kendt til kærlighed. Alligevel kan han ikke glemme den selvstændig Sara, som har sine meningers mod og behandler alle med værdighed uanset herkomst. Men tør han lukke kærligheden ind eller er han for ødelagt af barndommens traumer?.

Skøn og underholdende roman med en fantastisk heltinde, der virkelig har sine meningers mod. Det enorme skel mellem rig og fattig i 1800-tallets England bliver endnu tydeligere her i denne selvstændige fortsættelse til Lilys længsel, der er 1. del i "Craven-serien".

Barbara Taylor Bradford leverer også god romantisk underholdning om den engelske adel i Troskabens båndCavendons døtre og Cavendons døtreBarbara Taylor Bradford leverer også god romantisk underholdning om den engelske adel i Troskabens bånd og .