Bøger / skønlitteratur / roman

Satans sommer : krimi


Beskrivelse


Et halvt år er gået siden det blodige terrorangreb i København. Da Martin Junckers kone modtager et anonymt tip om, at terrorangrebet kunne være undgået, afviser han alt kendskab til sagen. Hun allierer sig istedet med Junckers gamle partner Signe, og sammen dykker de ned i den vanskelige sag, hvor nogen vil begå mord for at skjule sandheden.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2020

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 27. apr. 2020

Ægteparret Faber og Pedersen er tilbage med nr. 2 i serien om politikommissær Martin Juncker. Var man fan af deres første bog Vinterland, vil man elske denne velskrevne og spændende krimi, som kan læses af alle, der sætter pris på en underholdende oplevelse.

Et halvt år er gået siden det blodige terrorangreb i København, og Juncker arbejder stadig i Sandsted - travlt optaget af et mord, der trækker tråde til hans egen fortid. Da hans journalistkone Charlotte modtager et anonymt tip om, at terrorangrebet kunne være undgået, afviser han alt kendskab til sagen for at beskytte hende. Hun allierer sig i stedet med Junckers gamle partner Signe, og sammen dykker de ned i sagen. Det bliver en vanskelig sag, hvor nogle vil begå mord for at skjule sandheden.

Velkomponeret krimi, som bygger på samme formel som forrige bog og næppe vil skuffe fans af denne. Plottet virker autentisk og vedkommende, og forfatterne får let og elegant indkorporeret en række hverdagsagtige oplevelser i handlingen, uden at de går ud over flowet. Der er en hel del referencer til hændelser fra forrige bind, og det anbefales at have læst dette først, omend man stadig godt kan læse bogen som et selvstændigt værk.

Der er tematiske paralleller til Jesper Steins, Jussi Adler-Olsens og Steffen Jacobsens spændingsromaner.


litteratursiden.dk

d. 14. maj 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 14. maj 2020

Djævelsk spændende krimi, hvor makkerparret Kim Faber og Janni Pedersen underbygger den kendsgerning, at det kan være farligt at stikke hånden i en hvepserede. Der er skruet helt op for spændingen i f...


Berlingske tidende

d. 7. maj 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 7. maj 2020


Politiken

d. 28. maj 2020

af

af

Nanna Frank Rasmussen

d. 28. maj 2020


Jyllands-posten

d. 8. maj 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 8. maj 2020


Weekendavisen

d. 15. maj 2020

af

af

Christian Dorph

d. 15. maj 2020


Børsen

d. 7. maj 2020

af

af

Line Rasmussen

d. 7. maj 2020