Bøger / faglitteratur / opskrifter

Saucer, dips og dressinger


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juli 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 30. juli 2015

En kogebog med opskrifter på saucer, dips og dressinger. Henvender sig bredt til både begyndere og mere erfarne udi kogekunsten. Opskrifterne kan bruges både til hverdag og fest.

En grundig kogebog, der kan bruges af alle med hang til at lave god mad. Bogen indeholder: Emulgerede saucer, cremede og ostesaucer, pestoer og urtesaucer, fondsaucer, salsaer og grøntsagsdips, olie-og eddikedressinger, dessertsaucer og meget mere. Bogen indledes med grundlæggende informationer omkring saucer, konsistens, krydring, portioner, dressinger, dips, olier, fonder og forskelligt køkkenudstyr. Bagest er en skematisk oversigt, hvor man kan finde den rigtige sauce til den rigtige ret samt et fyldigt, alfabetisk register. Bogen indeholder rigtig mange opskrifter - nogle gange gives en grundlæggende opskrift og hertil en række variationer over denne. Der krydres med farvefotos af de færdige resultater; dog ikke af alle opskrifter. Forfatteren er opskriftsudvikler og kogebogsforfatter. Hun er født i Malaysia, opvokset i England og bor nu i New York, hvor hun er madskribent på www.forbes.com.

En indbydende og anvendelig saucekogebog, der kan bruges af de fleste.

Kan sammenlignes med Kunsten at lave sauce, der dog fokuserer mere på selve sauce-delen. Der er flere dips og dressinger i nærværende bog.