Bøger / skønlitteratur / roman

Savner dig


Beskrivelse


Krimi hvor kriminalbetjent Kat Donovan via et datingsite får øje på en tidligere og forsvundet kæreste samt involveres dybt i en række mystiske og voldsomme sager med forsvundne personer. Det får ret hurtigt personlige følger for Kat.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2015

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 27. apr. 2015

Grum og effektiv amerikansk krimi om svindel, dating og mord - alt sammen fortalt effektfuldt og i højt tempo. Ikke for sarte sjæle, men kun for hårdhudede krimilæsere.

Kriminalbetjent Kat Donovan er enlig og aldrig helt kommet sig over, at hendes kæreste pludselig forsvandt 18 år tidligere, da hun tilfældigt opdager et billede af ham på et datingsite. Hun forsøger kontakt, men hurtigt viser det sig, at noget både er mystisk og helt galt. Det bliver en grum sag om bl.a. økonomisk svindel, forsvundne personer, kidnapninger, voldelige skurke, falske datingprofiler og mord.

I velkendt Harlan Coben-stil fortælles en gruopvækkende, effektfuld og barsk historie, der spiller på alle genrens tangenter med sine forskellige handlingslinjer, der foruden de nævnte også handler om internettets mørke sider samt nogle mere personlige traumer og fortidens mørke hændelser. Nogle vil sikkert synes, den er for urealistisk, at der er for meget vold og rigeligt med effekter samt for mange handlingselementer i spil, men for denne hårdkogte genres hårdhudede læsere er der tale om veldrejet og effektivt nervepirrende underholdning.

Bogen er som Cobens øvrige selvstændig og indgår ikke i nogen serie. Cobens øvrige bøger samt Karin Slaughters er for mig de mest oplagte at sammenligne med.


litteratursiden.dk

d. 27. maj 2015

af

af

Monica Severin

d. 27. maj 2015

Harlan Cobens elegante blanding af mysterier, seje karakterer og god underholdning er lige så vellykket som altid i denne sag om kriminalbetjenten Kat, som har sine egne mysterier at løse. Endelig en ...


Politiken

d. 16. juni 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 16. juni 2015


Berlingske tidende

d. 5. juli 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 5. juli 2015


Weekendavisen

d. 3. juli 2015

af

af

Katinka Bruhn

d. 3. juli 2015