Bøger / skønlitteratur / roman

Savnet


Beskrivelse


Claire og Marks 15-årige søn Billy er forsvundet. Efter et halvt år, har Claire endnu ikke opgivet håbet om at finde ham. Nogen tættest på Claire, skjuler noget, men hvem?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2017

af

af

Merete Trap

d. 31. mar. 2017

"Den ene af mine drenge er forsvundet, og den anden smuldrer for øjnene af mig" Claire Wilkinson er desperat, nogen ved hvad der er sket hendes søn, men hvem? Spændende domestic noir udgivelse, med en bred målgruppe af læsere.

Claire og Marks søn, 15-årige Billy, har været forsvundet i et halvt år. Claire er overbevist om at han stadig lever, men bebrejder sig selv hans forsvinden. Familien har smuldret længe, og Billys forsvinden er opslidende. Deres ældste søn Jake og hans kæreste bor hos Claire. Jake er begyndt at drikke og kæresten er indelukket. Samtidig rammes Claire af flere blackouts, og begynder at blive bange for sig selv. I sin søgen efter svar, går det op for Claire at nogen i familien ved mere om Billy end de vil ud med, men hvem er det?.

En rigtig underholdende spændingsroman, om en moders omtågede kamp for at finde sin søn. Sms-udvekslinger mellem Billy og en ukendt modtager tegner et nuanceret og anderledes billede af Billy, og dette vækker læserens nysgerrighed. Familiemedlemmerne gemmer alle på hemmeligheder, nogle af relevans, andre ikke. Men tilsammen begynder brudstykkerne at nærme sig et svar på Billys forsvinden. Herværende lektørs moderinstinkt blev godt udfordret.

Bogen minder mig om Sandheden om AmeliaKvinden der forsvandt, men kan også sammenlignes med andre velskrevne domestic noir romaner som fx Kvinden der forsvandt, hvor overraskelsesmomenterne dog er lidt mere avancerede end i herværendeBogen minder mig om Sandheden om Amelia, men kan også sammenlignes med andre velskrevne domestic noir romaner som fx , hvor overraskelsesmomenterne dog er lidt mere avancerede end i herværende.


litteratursiden.dk

d. 1. juni 2017

af

af

Lene Jensen

d. 1. juni 2017

Claire oplever det værste, en mor kan komme ud for, da hendes 15-årige søn forsvinder i C.L Taylors gennemførte thriller. Billy forsvinder efter et skænderi, og hans mor Claire bliver ved med at tro p...