Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Se en tyv


Beskrivelse


Jan er en tyv. Han vil stjæle en bil. Vil det lykkes for ham?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 2. feb. 2017

To bøger til begynderlæsererne i 0. og 1. klasse. Den ene bog handler om Jan, der er tyv og vil stjæle en bil. Den anden fortæller om Liv, der vil nå op til taget ved at gynge.

"Se en tyv" og "Liv vil op" er to bøger til lydret læsning for de allerførste læsere. På hver side er der en tegning, der passer til sidens tekst. Sværhedsgraden er lix 04 og lettal 09. I "Se en tyv" er tegningerne af Rasmus Jensen, som også har tegnet PiraterneGladiatorHumørFru Pizzas store opfindelse og Gladiator, mens de i "Liv vil op" er lavet Anja Gram, som ligeledes har tegnet Humør og Fru Pizzas store opfindelse"Se en tyv" og "Liv vil op" er to bøger til lydret læsning for de allerførste læsere. På hver side er der en tegning, der passer til sidens tekst. Sværhedsgraden er lix 04 og lettal 09. I "Se en tyv" er tegningerne af Rasmus Jensen, som også har tegnet Piraterne og , mens de i "Liv vil op" er lavet Anja Gram, som ligeledes har tegnet Humør og Fru Pizzas store opfindelse"Se en tyv" og "Liv vil op" er to bøger til lydret læsning for de allerførste læsere. På hver side er der en tegning, der passer til sidens tekst. Sværhedsgraden er lix 04 og lettal 09. I "Se en tyv" er tegningerne af Rasmus Jensen, som også har tegnet Piraterne og Gladiator, mens de i "Liv vil op" er lavet Anja Gram, som ligeledes har tegnet og Fru Pizzas store opfindelse"Se en tyv" og "Liv vil op" er to bøger til lydret læsning for de allerførste læsere. På hver side er der en tegning, der passer til sidens tekst. Sværhedsgraden er lix 04 og lettal 09. I "Se en tyv" er tegningerne af Rasmus Jensen, som også har tegnet Piraterne og Gladiator, mens de i "Liv vil op" er lavet Anja Gram, som ligeledes har tegnet Humør og .

Der er en fin sammenhæng mellem tekst og illustration med små finurligheder i tegningerne.

Der findes mange bøger med lydrette historier - fx Noma er kokMø er vild med jul eller Mø er vild med julDer findes mange bøger med lydrette historier - fx Noma er kok eller .