Bøger / faglitteratur / erindringer

Se mig i dag


Beskrivelse


Pop og dancehall-kunstneren Wafande (f. 1983) Wafande fortæller om sin opvækst på Christiania og i Frankrig samt om livet som ung, hvor musik og sport har været en vigtig del.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 24. maj 2017

Biografi om pop og dancehall kunstneren Wafande. Til interesserede i Wafande.

Mange har sikkert hørt flere af Wafandes hits, bl.a. "Giv mig et smil". I denne bog kommer man bag om manden, der rigtig hedder Wafande Pierre Jolivel Zahor, søn af en fransk-dansk mor og en tanzanisk-congolesisk-malawisk-omansk far. Wafande fortæller i bogen om sin opvækst på Christiania og i Frankrig. Vi hører om hvordan det er at være fremmed, og om hvordan hans omgivelser var med til at forme ham som menneske. Senere fortæller han om livet som ung hvor musik og sport har været en vigtig del af hans opvækst. Til sidst hører vi om hvordan han begyndte at lave hits og gå alt for meget i byen lige indtil det gjorde ham ulykkelig. Bogen er lavet i samarbejde med Michael Holbek. Bogen er illustreret.

Wafandes historie er godt fortalt, ærlig og underholdende uden at blive sentimental. Da Wafande er født i 1983 er det også en hurtigt læst bog, og det er primært hans børne- og ungdomsår den beskæftiger sig med. Wafandes historie er interessant, men bogen ligner til forveksling en stor portrætartikel og Wafande giver kun et lille indblik i sit liv, og man føler efter læsning stadig ikke at man kender ham godt.

Der findes ikke andre bøger om Wafande, men bogen kan anbefales til den målgruppe der også læser biografier som NatasjaLinse - jeg gør, hvad jeg vilSådan blev jeg Rasmus Brohave, Linse - jeg gør, hvad jeg vil og Sådan blev jeg Rasmus BrohaveDer findes ikke andre bøger om Wafande, men bogen kan anbefales til den målgruppe der også læser biografier som Natasja, og Sådan blev jeg Rasmus BrohaveDer findes ikke andre bøger om Wafande, men bogen kan anbefales til den målgruppe der også læser biografier som Natasja, Linse - jeg gør, hvad jeg vil og .