Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Sebastians store quiz om dyr 2 : 1000 nye spørgsmål! : 100 forskellige kategorier!


Beskrivelse


1000 quizspørgsmål inddelt i 100 kategorier lige fra "Nuttede dyr" til "Fugle, der dræber". Svarene indeholder en masse fakta, så man kan lære mere om dyrene samtidig med, at man quizzer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 2. juni 2020

Så er Sebastian igen klar til at quizze! Med 1000 nye spørgsmål om alverdens tamme og vilde dyr er der disket op med timevis af lærerig underholdning. Til familiehygge, tidsfordriv på bagsædet eller spændende aktivitet i klassen eller SFO'en. Fra 6 år og op.

Bogen indeholder 100 quizzer indenfor forskellige kategorier om dyr og dyreliv; fx "nattens dyr", "nuttede dyr" og "hvalernes verden". Hver quiz er sat op med 10 spørgsmål indenfor samme kategori, og svarene findes på samme opslag, dog vendt på hovedet. Svarene er korte og præcise, men indeholder ofte lidt bonusinfo, der knytter sig til de pågældende spørgsmål. De 10 spørgsmål er sammenkædet med en stiplet linje, der angiver rækkefølgen, og overalt på siderne finder man billeder af de dyr, der stilles spørgsmål om, og af Sebastian selv.

Endnu en skøn udgivelse fra børnenes absolut foretrukne dyreekspert. Med sin vanlige sans for formidling i børnehøjde byder bogens flotte layout og uhøjtidelige tone indenfor til timevis af lærerig underholdning. Sværhedsgraden er varierende, og her er noget for alle.

Quiz videre i forgængeren Sebastians store quiz om dyrVerdens 100 farligste dyrVerdens farligste bjørne og læs mere uddybende om de forskellige dyr, som du møder i quizzerne, i nogle af Sebastians øvrige bøger; fx Verdens 100 farligste dyr og Verdens farligste bjørne, sidstnævnte en del af en læse-let-serieQuiz videre i forgængeren Sebastians store quiz om dyr og læs mere uddybende om de forskellige dyr, som du møder i quizzerne, i nogle af Sebastians øvrige bøger; fx og Verdens farligste bjørne, sidstnævnte en del af en læse-let-serieQuiz videre i forgængeren Sebastians store quiz om dyr og læs mere uddybende om de forskellige dyr, som du møder i quizzerne, i nogle af Sebastians øvrige bøger; fx Verdens 100 farligste dyr og , sidstnævnte en del af en læse-let-serie.