Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Sebastians store quiz om dyr : 1000 spørgsmål! : 100 forskellige kategorier!


Beskrivelse


1000 quizspørgsmål inddelt i 100 kategorier lige fra "Berømte dræbere" til "Dyr i børnesange". Svarene indeholder en masse fakta, så man kan lære mere om dyrene samtidig med, at man quizzer.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 7. juni 2019

Er det løven, krokodillen eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker? Det er bare 1 spørgsmål ud af 999 andre, som du kan prøve kræfter med i denne fantastiske dyrequiz-bog fra Sebastian Klein - dyrenørden over dem alle. Fra 6 år og opefter.

i "Sebastians store quiz om dyr" kan du afprøve din viden om dyr. Quiz mod dig selv, eller mod dine venner og familie og se, hvem der kan svare mest rigtigt på de i alt 1000 spørgsmål. Her er kategorier lige fra "Muuuh!" til "Sandt eller falsk om løver?" Der er 10 spørgsmål i hver kategori og hele 100 kategorier. Svarene finder du på samme side, men stående på hovedet. Svarene indeholder en masse fakta, så du kan lære mere om dyrene samtidig med, at du quizzer.

Dette er bogen alle dyrenørder, små som store, har ventet på; en quiz-bog af Sebastian Klein, hvor du kan afprøve din viden i et bredt felt af kategorier og suge til dig på de områder du ikke vidste så meget om. Timevis af sjov og læring, alene eller sammen med venner og familie. Super kvalitet og lækkert layout.

Der er ikke helt noget der kan matche denne dyrequiz - men der findes en del andre quizbøger hvor dyr også er repræsenteret fx Hvad er en guppy - og 359 andre quiz-spørgsmålPå opdagelse! - dyr. I På opdagelse! - dyr findes der også en quiz samt en masse fakta omkring dyrDer er ikke helt noget der kan matche denne dyrequiz - men der findes en del andre quizbøger hvor dyr også er repræsenteret fx Hvad er en guppy - og 359 andre quiz-spørgsmål. I findes der også en quiz samt en masse fakta omkring dyr.