Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Seeker - de døde grotter


Beskrivelse


Fantasy. Det er ikke ufarligt for Quin at søge efter sandheden. Sammen med Shinobu og Catherins dagbog, kommer de tættere på hvorfor Søgerfamilier er forsvundet i generationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 1. feb. 2017

Sammen med sin bedste ven Shinobu, leder Quin efter spor fra de forsvundne "søgere". Det fører dem langt ind i et spind af løgne, blodig hævn og fortidens hemmelige alliancer. Fra 13 år og opefter.

Quin kommer ved hjælp af Catherins dagbog hele tiden tættere på sandheden om de korrupte og forsvundne søgerfamilier. John har valgt at forsætte sin søger-træning, mens Quin og Shinobu prøver at dykke dybere ned i dagbogen. I den fortælles om mord, hævn og forfølgelse. Deres søgen bliver livsfarlig for både Quin og Shinobu og deres dømmekraft sættes ud af spil. Truslen om at blive fanget i Intetheden lurer. "Seeker - de døde grotter" er andet bind i serien "Seeker". Arwen Elys Daytons trilogi om Quin og Søgerne.

"Seeker - de døde grotter" er som den første bog i serien en spændende fantasyroman, der også trækker på YA genrens karakteristika. Fantasyuniverset er fint udfoldet, og man bliver fuldstændig opslugt af Quins jagt på sandheden. Teksten er velskrevet og fortsætter fint hvor første bind et slap. Afslutningen af dette andet bind vil holde sine læsere på pinebænken, til tredje og sidste bind udkommer.

.