Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Seks skønne sweatre


Beskrivelse


Seks opskrifter på sweatre, der alle har en utraditionel opstart. De starter midt på forstykket, langs sidesømmen, på skulderen eller i det ene hjørne. Det er uldtrøjer i afdæmpede naturfarver, der afprøver forskellige strikketeknikker, f.eks. gobelinstrik, dominostrik, vendestrik og vævestrik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2017

af

af

Christine Christensen

d. 24. maj 2017

Ny inspiration til erfarne strikkere fra Dorthe Møller Danscher, der vandt "Den store strikkedyst" i 2014.

Forfatteren, der er en erfaren strikker, har med denne bog kastet sig over udviklingen af egne modeller og designs. Resultatet er seks opskrifter på striktrøjer, der alle har en utraditionel opstart. Forfatteren har arbejdet med sweatere, der starter midt på forstykket, langs sidesømmen, på skulderen eller i det ene hjørne. Det er uldtrøjer i afdæmpede naturfarver, der afprøver forskellige strikketeknikker fx gobelinstrik, dominostrik, vendestrik og vævestrik. Alle modeller af afbildet med farvefotografier.

Lille booklet med strikkeopskrifter på seks hverdagstrøjer, der varierer i stil og strikketeknik. Forfatteren har haft fokus på at lave et utraditionelt strikke-udtryk, der starter på anderledes måder. Opskrifterne er avancerede uden at være for svære til almindelige strikkere.

Der findes adskillige strikkebøger med sweater og trøjeopskrifter. Ti trøjerMin elskede trøjeUldtidGrey days, Min elskede trøje, Uldtid og Grey days giver alle deres bud på ny inspiration til design og teknikDer findes adskillige strikkebøger med sweater og trøjeopskrifter. Ti trøjer, , Uldtid og Grey days giver alle deres bud på ny inspiration til design og teknikDer findes adskillige strikkebøger med sweater og trøjeopskrifter. Ti trøjer, Min elskede trøje, og Grey days giver alle deres bud på ny inspiration til design og teknikDer findes adskillige strikkebøger med sweater og trøjeopskrifter. Ti trøjer, Min elskede trøje, Uldtid og giver alle deres bud på ny inspiration til design og teknik.