Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Seksualitet


Beskrivelse


Fagbog for unge om seksualitet - både om den menneskelige biologi og psykologi og om historie og kultur. Bogen kan læses af unge fra 12 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2023

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. feb. 2023

Fagbog for unge om seksualitet - både om den menneskelige biologi og psykologi og om historie og kultur. Bogen kan læses af unge fra 12 år.

I serien "De store fagbøger" kommer her en udgivelse om seksualitet. Bogen er ikke en guide til unge på vej ind i puberteten, men mere en fagbog, som fortæller om begrebet seksualitet, dets historie og udvikling gennem tiden. Bogen fortæller bredt om emnet og berører blandt andet emnerne kønsidentitet, #MeToo, seksuelle krænkelser, digitale krænkelser, nøgenhed og seksuel orientering.

Det er en utrolig god fagbog, som kommer flot rundt om sit emne med en god faglig dybde. Bogen er et godt udgangspunkt til en emneopgave om seksualitet i grundskolen, samtidig med at den giver god viden for unge til at forstå både egen og andres seksualitet.

Der findes en del bøger, som man kan læse videre i. I samme serie kan man vælge titlerne KønKærlighedens historieHvad er sex?DeltKend din kropspolitik og Kærlighedens historie. Vil man læse mere, kan titlerne Hvad er sex?, Delt og Kend din kropspolitik anbefalesDer findes en del bøger, som man kan læse videre i. I samme serie kan man vælge titlerne Køn og . Vil man læse mere, kan titlerne Hvad er sex?, Delt og Kend din kropspolitik anbefalesDer findes en del bøger, som man kan læse videre i. I samme serie kan man vælge titlerne Køn og Kærlighedens historie. Vil man læse mere, kan titlerne , Delt og Kend din kropspolitik anbefalesDer findes en del bøger, som man kan læse videre i. I samme serie kan man vælge titlerne Køn og Kærlighedens historie. Vil man læse mere, kan titlerne Hvad er sex?, og Kend din kropspolitik anbefalesDer findes en del bøger, som man kan læse videre i. I samme serie kan man vælge titlerne Køn og Kærlighedens historie. Vil man læse mere, kan titlerne Hvad er sex?, Delt og anbefales.


Børn & bøger

Årg. 76, nr. 4 (2023)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 76, nr. 4 (2023)


Læsepædagogen

Årg. 71, nr. 3 (2023)

af

af

Michael Mondrup

Årg. 71, nr. 3 (2023)