Bøger / skønlitteratur / roman

Sekten


Beskrivelse


Thomas "Ravn" Ravnsholdt bliver hyret til at finde en rig forretningsmands søn. Ravn er lidt tøvende overfor jobbet. Måske skulle han have fulgt sin fornemmelse, da et spor fører ham til en farlig religiøs sekt med en meget karismatisk leder.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Michael Olsen

d. 4. nov. 2015

Er du til spændende danske krimier med en snert humor og lidt excentriske bipersoner, så er "Sekten" lige noget for dig og andre krimilæsere.

"Sekten" er tredje bog i Michael Katz Krefelds serie om den tidligere politimand Thomas Ravnsfeld med kælenavnet "Ravn". Han er stadig fortvivlet over sin kærestes død og håber på at finde præcis dét spor, der kan føre frem til gerningsmanden. Men indtil han finder det, så bruger Ravn mest tiden på at drikke øl, passe sin båd og sit nye job som privatdetektiv. Det er dog ikke et job, han nyder, så han er lige ved at sige nej, da en forretningsmand tilbyder ham mange penge for at finde sin forsvundne søn. Ravn følger dog alligevel de sparsomme spor, der fører ham til en religiøs sekt med en karismatisk leder og uhyggelige metoder.

Serien med Ravn fortsætter med denne bog sit høje niveau. Krefeld har et godt greb om sine personer, der virker friske, selv om de egentlig ikke har forandret sig stort i løbet af serien. Så det er med stor fornøjelse, at denne læser har givet sig i kast med "Sekten".

Henrik Brun har skrevet krimier om den tidligere journalist Ketil Brandt, der også vil tiltale læsere af Krefelds bøger. Første bind i serien om Ketil Brandt hedder Den danske lokkedue.


litteratursiden.dk

d. 19. nov. 2015

af

af

Arne Larsen

d. 19. nov. 2015

Med dette tredje bind i serien om den tidligere politimand Ravn cementerer Krefeld for alvor sin status som en af Danmarks bedste spændingsforfattere. Hamrende god underholdning. Serien om Ravn er sti...


Berlingske tidende

d. 31. okt. 2014

af

af

Merete Reinholdt

d. 31. okt. 2014


Jyllands-posten

d. 31. okt. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 31. okt. 2015


Politiken

d. 1. nov. 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 1. nov. 2015