Bøger / skønlitteratur / roman

Selfies : krimithriller


Beskrivelse


En kvinde findes myrdet i Kongens Have, og i Afdeling Q kobles sagen til et mord med næsten samme fremgangsmåde begået for 12 år siden. Sagen er dog ikke det eneste, der kæmpes med i afdelingen, da Rose pludselig forsvinder.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 27. sep. 2016

I kælderen under politigården kobler Carl Mørck og hans team en 12 år gammel sag til et nyligt begået mord, men deres efterforskning afdækker langsomt flere og flere forbrydelser. For krimilæsere.

Syvende bind i serien om Afdeling Q. Livet i afdeling Q er under forandring, da Rose stadig kæmper med efterveerne fra en tidligere sag, der har fremkaldt minder fra hendes barndom og ungdom, og som nu truer hendes psyke. Samtidig bliver afdelingen gjort opmærksom på en sammenhæng imellem et nyligt mord og en 12 år gammel mordsag. Snart er Carl Mørck, Assad og Gordon i gang med en efterforskning, der vokser og vokser og efterhånden involverer fem nye eller ældre sager, der alle berører familien Kirschmeyer, hvor morfaren spillede en rolle som nazist under 2. verdenskrig. Barnebarnet Denise lever livet som kontanthjælpsmodtager men har nu fundet sammen med to ligesindede i jagten på rigdom uden at vide, at de er kommet i søgelyset hos en socialrådgiver, der har tænkt sig at gøre samfundet en tjeneste ved at fjerne snyltere som dem fra jordens overflade.

En kompleks krimi med mange tråde, som på fin vis samles af en storskrivende Adler-Olsen. En krimi helt i tråd med de tidligere bind i serien.

Jussi Adler-Olsen ligger højt placeret på listen over de bedste danske krimiforfattere, og han kan sagtens måle sig med udenlandske forfattere såsom Arne Dahl og Jo Nesbø.


litteratursiden.dk

d. 5. okt. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 5. okt. 2016

Danmarks ukronede krimikonge lever op til forventningerne i sin syvende krimi om folkene fra Afdeling Q. Den nye roman er oven i købet blandt de bedste i serien. Jussi Adler-Olsen er med sin serie om ...


Berlingske tidende

d. 6. okt. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 6. okt. 2016


Jyllands-posten

d. 6. okt. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 6. okt. 2016


Politiken

d. 6. okt. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. okt. 2016


Weekendavisen

d. 4. nov. 2016

af

af

Christian Dorph

d. 4. nov. 2016


Børsen

d. 7. okt. 2016

af

af

Line Rasmussen

d. 7. okt. 2016