Bøger / skønlitteratur / roman

Send mere kærlighed


Beskrivelse


Den småneurotiske tandlæge Helene burde være lykkelig, nu hun er gift med caféejeren Mads og den brogede, sammenbragte familie har fået slebet kanterne af. Men deres lille ny er født med misdannelser, Helenes besværlige mor bliver syg, og kærligheden kuldsejler.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 16. juni 2014

3. del af romantrilogi. Den kaotisk-komiske føljeton om en småneurotisk storbykvindes brogede familieliv rundes af med en indflettet opsamling på slægtens triste forhistorie. Henvender sig især til modne chick lit-læsere, men også til ældre lånere, der tåler nutidsdelens fokus på sex. Spøjst omslag signalerer panik og refererer til handlingen.

Tandlægen Helene burde nu være på den rette hylde, nygift med lækre Mads, styr på sammenbragte børn og diverse eks'er af varierende seksuel observans. Men mens baby Hugo gennemgår operationer for sit medfødte handicap, halter kærligheden, de store børn mistrives, mor bliver syg, og Helene braser desperat rundt i glasbutikken for at redde det hele. Bogen er fortalt i skiftevis hæsblæsende tempo og med plads til mere fordybelse, især i de passager, hvor Helenes mors og mormors sørgelige baggrund belyser Helenes neurotiske tendenser.

Seriens 3 dele kan læses hver for sig. Stilen er fortsat beslægtet med Keyes, Koomson m.fl., og de komiske indslag er gakkede som i Bridget Jones. Nedslagene i familiens fortid er mere i tråd med fx norske Ragde eller Wassmo. Kim Fupz Aakeson kombinerer også alvor og humor i danske samtidsromaner.

Trilogien om den småneurotiske tandlæge Helene slutter med et kaotisk opløb. Den brogede, sammenbragte familie er i krise, og Helene tumler rundt i krum- og sidespring for at håndtere det hele. Ironisk samtidsbillede fra Østerbro-café, sammenflettet med den grumme fortælling om familiens forhistorie.


litteratursiden.dk

d. 15. aug. 2014

af

af

Merete Trap

d. 15. aug. 2014

Det kan være sværere, end man tror, at sende kærlighed ud i verden – især hvis man spreder sin kærlighed med så mild en hånd, at man glemmer sine nærmeste! Nu kører det endelig for Helene Sandholm – l...


litteratursiden.dk

d. 13. sep. 2014

af

af

Stina Holdt

d. 13. sep. 2014

Send mere kærlighed er tredje og sidste del i trilogien om tandlægen Helene. Jeg åd de første to rå - jeg var virkelig godt underholdt, jeg har grinet højt og virkelig krummet tæer med bøgerne så jeg ...


Berlingske tidende

d. 1. juli 2014

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 1. juli 2014


Politiken

d. 4. juli 2014

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 4. juli 2014


Information

d. 29. juni 2014

af

af

Linea Maja Ernst

d. 29. juni 2014