Bøger / skønlitteratur til børn / godnathistorier

Sengetid


Beskrivelse


Billedbog med pop op-effekt. Hr. Kanin leder efter alle sine venner. Hvor er de blevet af? Gemmer Benny Bjørn sig bag vuggen? Og hvad med Ella Elefant?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 4. maj 2020

En fin godnatlæsnings pop-op billedbog om Hr. Kanin der skal finde sine venner, inden de alle kan gå til ro. God til godnatlæsning fra 2 år.

Det er ved at være sengetid og Hr. Kanin kan ikke finde de andre bamser. Hr. Kanin leder bag vuggen efter Benny Bjørn og bag racerbilen efter Ella Elefant. I skabet, i vasketøjskurven og bag gardinet leder han også efter nogle af vennerne. Alle Hr. Kanins bamsevenner gemmer sig forskellige steder rundt i huset og popper frem, når man løfter flapperne. Bogen er en del af serien "Pop-op - kom frit frem!.

Det er en rigtig sød og fin bog og pop-op effekterne giver en særlig oplevelse, når man læser. Hele stemningen, grafikken og farverne er som at træde ind i et børneværelse.

Andre titler i samme serie er fx EnhjørningDinosaurMimbo Jimbo siger godnat og Dinosaur. En anden billedbog til de mindste, om at skulle sove er fx Mimbo Jimbo siger godnatAndre titler i samme serie er fx Enhjørning og . En anden billedbog til de mindste, om at skulle sove er fx Mimbo Jimbo siger godnatAndre titler i samme serie er fx Enhjørning og Dinosaur. En anden billedbog til de mindste, om at skulle sove er fx .Informationer og udgaver