Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sense for hele familien


Beskrivelse


Guide med 75 opskrifter, gode råd og redskaber til hvordan hele familien kan lægge hverdagens rutiner om med henblik på at spise sundere og mere slankende på basis af kostprogrammet Sense.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 1. juni 2018

Familier der ønsker at tabe sig eller bare gerne vil leve sundere, kan finde inspiration og idéer i denne bog, der især handler om vaner og fornuftig kost.

Forfatteren er uddannet vægtkonsulent og kostvejleder og har tidligere udgivet grundbogen Sense - slank med fornuft. Denne bog bygger på de samme principper som forrige bog; at spise på baggrund af sund fornuft. Her er fokus på familien frem for den enkelte. Efter et indledende kapitel om forældres ansvar for familiens kost følger et afsnit, hvor principperne bag Sense-begrebet forklares i forhold til både børn og voksne. Derefter introduceres Vanetræet, der giver eksempler på uhensigtsmæssige vaner samt ændringsforslag. Fire familier fortæller om deres liv og vaner før og efter Sense. 13 typiske udfordringer kommenteres af familierne og af en psykolog. Sidste del af bogen indeholder 75 opskrifter, der er inddelt i afsnit med morgenmad, mellemmåltider, frokost og madpakker, aftensmad, bagværk samt diverse. Alle opskrifter er illustrerede.

Letlæst, gennemillustreret og velformidlet bog om sund kost til hele familien. De fire cases er genkendelige og bogen anbefaler en livsstilsændring, der fokuserer på kost og vanetænkning.

Denne udgivelse bygger på de samme principper som Sense - slank med fornuftTo nemme uger med Sense, men er især rettet mod familier og har et flottere layout, der minder mere om To nemme uger med SenseDenne udgivelse bygger på de samme principper som Sense - slank med fornuft, men er især rettet mod familier og har et flottere layout, der minder mere om .