Bøger / faglitteratur

Ser jeg tyk ud i den her mave? : din ultimative guide til en sund og skøn graviditet : til gravide og nybagte mødre


Beskrivelse


Uden løftet pegefinger ledes man gennem informationsjunglen og får konkrete bud på, hvad man skal spise og gøre for at nyde sin graviditet og barsel, samtidig med at man sikrer, at ens lille barn får alt, hvad det behøver.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 29. juni 2015

Guide til den gravide til en dejlig graviditet med fokus på sund kost og velvære.

Flyt fokus fra vægthysteriet over til, hvad der føles sundt og godt for dig. Lær at tolke din krops signaler og spis, hvad din krop har brug for - også når du er gravid. Ovenstående er hovedbudskabet i bogen, hvor forfatteren, som er ernæringsekspert, giver en række råd til den gravide om kost og sundhed. Hun opfordrer den gravide til at spise sundt og derved forebygge såvel strækmærker, vand i benene, graviditetssukkersyge og andre graviditetsgener. Spis hverken for meget eller for lidt, men den mængde og i den kvalitet din krop og fosteret har brug for. Vær nærværende efter fødslen og nyd barselstiden fremfor at være panisk over de ekstra kilo; de skal nok forsvinde lige så stille, hvis du lærer dig at spise naturligt. Slut fred med din krop og elsk den, for den er god nok. Ud over tankesættet om kost og sundhed indeholder bogen information om vitaminer og enkelte opskrifter på lette og sunde småretter.

En udmærket bog til gravide kvinder, der har brug for hjælp til at tænke anderledes om mad og vægt. Den er lettilgængelig og kan hjælpe læseren på vej til et mere naturligt forhold til kropsidealer, sundhed og velvære.

Kost & graviditetSund mad til gravide og ammendeSpis efter din kvindetype og Sund mad til gravide og ammende handler om noget af det samme, men Steenberger beskæftiger sig mere end disse med den gravides tanker om kost og vægt. Steenberger har tidligere udgivet Spis efter din kvindetypeKost & graviditet og handler om noget af det samme, men Steenberger beskæftiger sig mere end disse med den gravides tanker om kost og vægt. Steenberger har tidligere udgivet Spis efter din kvindetypeKost & graviditet og Sund mad til gravide og ammende handler om noget af det samme, men Steenberger beskæftiger sig mere end disse med den gravides tanker om kost og vægt. Steenberger har tidligere udgivet .