Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Shanes verden - byggebog : 15 sjove legeting, du selv kan bygge, og lidt til


Beskrivelse


Ideer til hvordan man bygger sjove dyr og væsener og mange andre ting af mælkekartoner, vinpropper, æsker og ispinde m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2009

af

af

Lars Larsen

d. 20. apr. 2009

Farvestrålende bog om at bygge sjove dyr og væsener og mange andre ting af mælkekartoner, vinpropper, æsker og ispinde m.m. Målgruppen er de 6-10-årige og de voksne, der er omkring dem, for der skal arbejdes med både hobbykniv og limpistol. Kan bruges hjemme, i SFO/klub og i indskolingen.

Efter Shanes verden, (2008/22) kommer nu "kogebogen" med opskrifter på mange af tingene fra Shanes verden. Efter en indledning om at opbygge en skrammelsamling og en udførlig liste over værktøj og materialer, går byggeriet i gang. Der er 15 forskellige ideer til ting bygget af alle mulige materialer og himstregimser og udstyret med alverdens knapper, perler, kapsler og barbiesko. Der er trin-for-trin-anvisninger med udførlige tegninger og opfordringer til selv at arbejde videre og finde på nye ideer.

Der er mange bøger om at klippe og klistre, men få er som denne fulde af engagement og clevinsk hittepåsomhed.

En farvestrålende og engageret bog om ting og sager af genbrugsmaterialer og alverdens himstregimser. Til brug hjemme, i SFOen/klubben og i skolen.Informationer og udgaver