Bøger / faglitteratur

She : jeg håber, dette når ud til hende i tide


Beskrivelse


Manifest og healingsmanual skrevet af en tidligere voldsramt kvinde til andre kvinder i samme situation. Med forfatterens eget destruktive forhold beskrevet primært i tredje person, samt konkrete forslag til, hvad man kan gøre, hvis man lever i et skadeligt forhold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juli 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 26. juli 2019

Bog/manifest/healingsmanual skrevet af en tidligere voldsramt kvinde til andre kvinder i samme situation. For voksne kvinder, der er i voldelige forhold - både fysisk og psykisk.

Bog til kvinder, der vil ud af voldelige forhold. Kvinder, der forbinder kærlighed med smerte og forveksler afhængighed med kærlighed. Bogen indeholder en personlig velkomsts indledning. Dernæst følger selve historien om forfatterens destruktive forhold skrevet primært i tredje person med få linjer på hver side. Til sidst kommer en del med konkrete forslag til, hvad man kan gøre, hvis man lever i et skadeligt forhold. Bogen har ingen kapitler, men forskellige afsnit i en art collageagtig opbygning med tegninger, citater og en meget direkte tiltale til læseren. Bogen slutter med personlige hilsner til blandt andre den mand, forfatteren har forladt, hendes veninder og forældre.

Unikt værk - jeg har ikke læst noget lignende. Bogen bruges som healing for de kvinder, der lever i voldelige forhold. Den er skrevet med hjerteblod og er spækket med kærlighed og direkte tiltale til læseren, som kaldes fx "min skat", og som bakkes op med store ord i, at der er en vej ud af det voldelige forhold. Der er mange gentagelser, og meget "fucking" samt engelske gloser fx "Du skal være fri. You Got This. I know you do. Hold nu kæft, hvor jeg hepper på dig og sender al verdens badass energi din vej".

Dette værk tager fat på nogle af de samme emner: Slip fri af psykopatens kløer.