Bøger / skønlitteratur / roman

Sherif


Beskrivelse


Krimi. Et terrorangreb i København bliver starten på en serie forbrydelser, der også inkluderer et snigmord på Anita Hvids og Thor Bellings chef. Sagen overtages af PET, men en udløber får alligevel makkerparret ind på sagen fra sidelinien.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. maj 2018

af

af

Per Månson

d. 15. maj 2018

Et terrorangreb i København bliver starten på en serie forbrydelser, der også inkluderer et snigmord på Anita Hvids og Thor Bellings chef. Sagen overtages af PET, men en udløber får alligevel makkerparret ind på sagen fra sidelinjen. For Lars Kjædegaards fans og alle andre, der tænder på gode krimier.

Det er dybt frustrerende for Drabsafdelingen at være sat fra sagen om drabet på chefen, Richard Brøssner. Da kæresten til den dræbte hovedmistænkte også findes dræbt, får Hvid og Belling en indgang. PET har opgivet dette spor, så parret får frie hænder og undgår ikke at komme tæt på mordet på chefen og de øvrige terroraktioner. Det er forfatterens 12. bog om parret.

Efter en meget voldsom start kommer bogen ned i den vante ret rolige gænge, der kendetegner serien. Det er godt og grundigt håndværk, der denne gang også bliver politiserende ved at sætte spørgsmålstegn ved rimeligheden af efterretningsvæsnernes trusselsbilleder.

Til fx Elisabeth Egholms læsere samt yndere af klassiske politiromaner.


litteratursiden.dk

d. 10. juni 2018

af

af

Lene Jensen

d. 10. juni 2018

Endnu en brillant krimi med Thor Belling og Anita Hvid. Vanvittig spændende og yderst velskrevet med aktuelle tematikker. ’Sherif’ er en fremragende krimi med alt, hvad det indebærer. Et gennemført pl...


Politiken

d. 27. juni 2018

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 27. juni 2018


Jyllands-posten

d. 17. juni 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 17. juni 2018