Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sherlock Holmes - den blå karfunkel


Beskrivelse


Sherlock Holmes skal igen opklare en mystisk sag. Denne gang om en meget værdifuld sten. Krimi for børn fra 10-14 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Henriette Olesen

d. 22. okt. 2021

Sherlock Holmes skal igen opklare en mystisk sag. Denne gang om en meget værdifuld sten. Krimi for børn fra 10-14 år.

Sherlock Holmes og hans gode ven Dr. Watson skal igen opklare en meget mærkelig sag, der starter med en gammel ramponeret hat. Hatten og en gås tilhørte en mand, der en mørk aften blev overfaldet, og var nødt til at flygte fra stedet uden hat og gås. Det er nu op til Sherlock Holmes og Dr. Watson at finde ejermanden til både hat og gås, især da det viser sig, at gåsen ikke er en helt almindelig gås. Et ægte Sherlock Holmes mysterium.

Dette er 3. bog i den nye børneserie "Sherlock Holmes", om detektiven Sherlock Holmes. Bøgerne er gendigtning af de klassiske historier, men historierne er forkortet og skrevet i et let tilgængeligt og nutidigt sprog. Bogen er forsynet med faktabokse over svære eller gammeldags ord. Bogens lix er 26, og der er fine illustrationer til at underbygge historien.

Andre gode krimiserier til børn er DiamantmysterietDe 5 på skatteøen og en anden klassiker er selvfølgelig De 5 på skatteøenAndre gode krimiserier til børn er Diamantmysteriet og en anden klassiker er selvfølgelig .