Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sherlock Holmes - flådetraktaten


Beskrivelse


Da et tophemmeligt dokument forsvinder fra Udenrigsministeriet trues diplomatiet, såvel som freden. Sherlock Holmes må på sagen. Krimi til de 10-14 årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2023

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 27. jan. 2023

Da et tophemmeligt dokument forsvinder fra Udenrigsministeriet trues diplomatiet, såvel som freden. Sherlock Holmes må på sagen. Krimi til de 10-14 årige.

I dette 7. bind i serien af forkortede Sherlock Holmes-fortællinger kaldes Holmes og Watson ud til en besynderlig sag; et vigtigt dokument er forsvundet under meget mystiske omstændigheder. Dokumentet kan udløse en alvorlig international krise, hvis det ender i de forkerte hænder, men da dette fortsat ikke er sket efter 10 uger, bliver det hele blot endnu mere mystisk. Hvem har taget dokumentet? Hvordan? Og hvorfor? Seriens første bind er Sherlock Holmes - et studie i rødt.

Endnu en vellykket gendigtigtning af Doyles klassiske detektivromaner. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og med luft mellem linjerne. De fine stregtegninger er både underholdende, stemningsskabende og desuden informative, når man fx kan man støtte sig til en plantegning eller se hvordan en klokkestreng ser ud. Du kan sagtens læse denne bog uden at kende de forrige bind i serien.

Sherlocks lillesøster Enola har også fået sin helt egen detektivserie, der indledes med Sagen om den forsvundne markisMit navn er Justice - mordene på Highbury HouseMystiske gåder og krimimysterier. Læs også om mysterier og opklaringsarbejde i Mit navn er Justice - mordene på Highbury House, som er første bind i en spændende, historisk krimiserie. Til dig der er vild med hovedbrud og detektivgåder kan Mystiske gåder og krimimysterier desuden anbefalesSherlocks lillesøster Enola har også fået sin helt egen detektivserie, der indledes med Sagen om den forsvundne markis. Læs også om mysterier og opklaringsarbejde i , som er første bind i en spændende, historisk krimiserie. Til dig der er vild med hovedbrud og detektivgåder kan Mystiske gåder og krimimysterier desuden anbefalesSherlocks lillesøster Enola har også fået sin helt egen detektivserie, der indledes med Sagen om den forsvundne markis. Læs også om mysterier og opklaringsarbejde i Mit navn er Justice - mordene på Highbury House, som er første bind i en spændende, historisk krimiserie. Til dig der er vild med hovedbrud og detektivgåder kan desuden anbefales.