Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sherlock Holmes - kvinden med sløret


Beskrivelse


En kvinde henvender sig til den berømte detektiv Sherlock Holmes. Hendes mystiske logerende har en hemmelighed, hun gerne vil fortælle ham. Krimi for børn og unge fra 10-14 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2023

af

af

Tanja Clausen

d. 26. maj 2023

En kvinde henvender sig til den berømte detektiv Sherlock Holmes. Hendes mystiske logerende har en hemmelighed, hun gerne vil fortælle ham. Krimi for børn og unge fra 10-14 år.

Mrs. Merrilow henvender sig til Sherlock og Watson, fordi hun har en logerende med en hemmelighed. Den logerende er en kvinde, der dækker sit ansigt med et slør, og mrs. Merrilow har kun set kvindens ansigt en eneste gang og det var ganske grufuldt! Kvinden siger, at hun er hustruen fra tragedien i Roders menageri, og at hun vil fortælle sin historie til Sherlock før hun dør. Den geniale detektiv Sherlock Holmes har mange forskellige sager. Sagen om kvinden med sløret beskrives af Dr. Watson, som en farverig historie, der er værd at fortælle, og ikke et mysterium der skal opklares. Dette er niende bind i serien "Sherlock Homes for børn". Bogen har lix 27 og der er faktabokse til forklaring af svære ord.

Dette er en spændende, vellykket og lettilgængelig genskrivning af endnu en Sherlock Holmes historie. Historien lægger sig fint op af den originale historie både i historie, sprog og tone. Den er illustreret med stemningsfyldte sort/hvid tegninger.

Hvis du kan lide krimier i Sherlock Holmes universet, kan du sikkert også lide serien om Enola Holmes der begynder med Sagen om den forsvundne markisSherlock Holmes og den forsvundne diamant og serien om Baker Street Akademiet der begynder med Sherlock Holmes og den forsvundne diamantHvis du kan lide krimier i Sherlock Holmes universet, kan du sikkert også lide serien om Enola Holmes der begynder med Sagen om den forsvundne markis og serien om Baker Street Akademiet der begynder med .