Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sherlock og Baker Street-forbandelsen


Beskrivelse


Krimi. Det spøger muligvis på akademiet og måske er der gemt en skat et sted. John, Sherlock og Martha må forene deres skarpsindighed og opmærksomhed for at finde ud af om spøgelset er virkeligt og om skatten findes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2019

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 2. sep. 2019

Anden bog i serien om John Watson, Sherlock Holmes og Martha Hudson og deres oplevelser på Baker Street Akademiet. Nu skal de opklare om skolen er hjemsøgt. For 11-14-årige.

I første bog i serien, Sherlock Holmes og den forsvundne diamant, starter John Watson på Baker Street Akademiet og bliver venner med Sherlock Holmes og Martha Hudson. I dette andet bind er vennerne ved at komme sig over deres oplevelser med den forsvundne diamant. Nu finder de ud af at det muligvis spøger på akademiet og at der måske også er en gemt skat et sted. John, Sherlock og Martha må igen forene deres klogskab, skarpsindighed og opmærksomhed for at finde ud af om spøgelset er virkeligt og om skatten findes.

Lige så hæsblæsende som første bind. Som læser bliver man igen draget af historien allerede fra første side, og hvis man har læst første bind har man vænnet sig til skrivestilen, der med talebobler, tegninger og almindelig tekst godt kan virke lidt rodet. Den kan læses uafhængigt af første bind, men for at få det hele med, vil jeg råde til at man læser serien i rækkefølge.

Sherlock Holmes og den forsvundne diamantSølvmysterietDe 5 på nye eventyr som er første bind i serien, og ellers er der serien om Lasse og Maja, fx Sølvmysteriet eller genudgivelsen af serien "De 5", fx De 5 på nye eventyr, hvis man er vild med at opklare mysterierSherlock Holmes og den forsvundne diamant som er første bind i serien, og ellers er der serien om Lasse og Maja, fx eller genudgivelsen af serien "De 5", fx De 5 på nye eventyr, hvis man er vild med at opklare mysterierSherlock Holmes og den forsvundne diamant som er første bind i serien, og ellers er der serien om Lasse og Maja, fx Sølvmysteriet eller genudgivelsen af serien "De 5", fx , hvis man er vild med at opklare mysterier.Informationer og udgaver