Bøger / faglitteratur / vejledninger

SHM - lyset i mørket : en universel healingsmetode


Beskrivelse


Om healingsmetoden SHM, som bygger på esoterisk kristendom, og som kan vise vej ind i det himmelske nærvær i hjertet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juli 2015

af

af

Merete Trap

d. 30. juli 2015

Har du et åbent sind og et åbent hjerte, og ønsker du at få indsigt? I denne lille bog, med en stor effekt, beskriver Lars Muhl healingsmetoden SHM, som kan vise vej ind i det himmelske nærvær i hjertet. For spirituelt åbne læsere.

I denne lille udgivelse, beskrives den universelle healingsmetode SHM. Bogen er delt op i ni kapitler, efterfulgt af Credo og en bibliografi. I de første kapitler beskrives metodens bagvedliggende filosofi, hvorefter selve metoden gennemgås. Hertil er billeder i s/h, hvor Lars Muhl selv udfører metoden. Undervejs beskrives også forfatterens egen rejse gennem livet, møder med mennesker, lillesøsterens død mm. Bogens forside er blå, med bogstaverne SHM graveret i guld på forsiden. Lars Muhl kendes både som musiker og forfatter af spirituelle bøger.

Dette er en smuk lille udgivelse, som har til hensigt at lære læseren at fordybe sig i kristendommens esoteriske side. Der er fokus på personlig udvikling, og balance mellem tanke, ord og handling. Lars Muhl skriver at bogen er baseret på et helt livs søgen efter Gud, og som læser mærker man både en ro og en livserfaring udstråle fra teksten.

Jeg kan ikke finde andre udgivelser om SHM, men bogen lægger sig i forlængelse af forfatterens foregående udgivelse Lysets Lov ; Det aramæiske mysterium, 2008, som dog fokuserer på Kristus (Yeshua)Lysets LovDet aramæiske mysterium.