Bøger / skønlitteratur / chick lit

Shopaholic stiler mod stjernerne


Beskrivelse


Hollywood. Becky er tilbage, denne gang iblandt filmstjerner, ultrarige forældre, åleslanke kvinder og i et meget konkurrencepræget miljø. Så er det godt, at Becky er fast besluttet på at få succes i sit nye liv. Men ender hun med at såre sine nærmeste i jagten på det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2014

af

af

Sanne Caft

d. 28. okt. 2014

Rebecca Bloomwood er tilbage til en syvende omgang, denne gang i Hollywood. For chick-lit-læsere.

Kinsella skriver chick lit i den gode og humoristiske ende af spektret, og hun har mange læsere. Becky har nu mand og barn og er landet i Hollywoods meget konkurrenceprægede miljø omgivet af filmstjerner, ultrarige forældre og åleslanke kvinder. Hun vil for alt i verden have succes, men sker det på bekostning af familie og venner? Der er fokus på karikerede personskildringer og groteske optrin. Forsiden er iøjnefaldende, mens bagsideteksten præsenterer handling og sætter bogens tone.

Shopaholic-romanerne skrives over samme skabelon, hvor Becky roder sig ud i problemer pga. en fast insisteren på at se tingene i det mest (personligt) positive lys, hvilket oftest er langt fra virkeligheden. Efter forviklinger, masser af nødløgne og kaos, løser alting sig. Er man til serien er der ingen overraskelser i dette bind, der fuldstændig fører tone og tematik videre. Glimrende til genrens læsere. Glimrende for- og bagside.

Inden for chick lit-genren hører Sophie Kinsella til i toppen sammen med Marian Keyes og Jill Mansell.