Bøger / faglitteratur / øvelser

Sig tak og bliv rig : et 30-dages eksperiment i overstrømmende taknemmelighed og uhæmmet glæde


Beskrivelse


Om at udøve taknemmelighed ved hver dag at registrere livets gaver og sige tak for dem.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2017

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 3. maj 2017

Bog om at dyrke taknemmeligheden hver dag, så man får forbindelse til "De uendelige muligheders felt" og beriges med universets endeløse godhed. For søgende, spirituelt interesserede voksne.

Bog, der via 27 eksperimenter vil give læseren et 30 dages kursus i at være taknemmelig. Filosofien bag bogen er, at vi er opdraget til at se, det vi ikke har, fremfor at glædes over det, vi har. Bogen vil lære læseren uhæmmet taknemmelighed. Det får man i følge bogen ved at stille ind på glædens og taknemmelighedens frekvens for på den måde at komme i kontakt med universets evige godhed og få lige, hvad man ønsker. Bogen er opdelt i mange små afsnit tilsat citater.

For at få det fulde udbytte af denne bog skal man være spirituelt åben. Det at fokusere på taknemmeligheden fremfor det negative kan de fleste være med på, og det er rigtig interessant, men bogens meget alternative indhold er ikke (som forfatteren selv skriver) for akademikere og negative mennesker. Der vil være rigtig mange, der ikke kan forholde sig til jargonen såsom "alkymistisk kapital" og selvopfundne begreber som UMF (Uendelig muligheders felt). Bogen er skrevet i et humoristisk sprog med et væld af personhistorier om folk, der har fået et vidunderligt, mirakelfyldt liv via taknemmelighed.

TaknemlighedHvad jeg ved med sikkerhed og Hvad jeg ved med sikkerhed tager også livtag med emnet. Sidstnævnte er skrevet af Oprah, som forfatteren også citererTaknemlighed og tager også livtag med emnet. Sidstnævnte er skrevet af Oprah, som forfatteren også citerer.


Weekendavisen

d. 11. maj 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj 2017