Bøger / faglitteratur til børn

Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Bind 2


Beskrivelse


Tag med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illustreret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren. Danmarkshistorien begynder her. Produktdetaljer.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 23. sep. 2016

Vidste du, at bluetooth faktisk er opkaldt efter Harald Blåtand og symbolet er runerne H og B sat sammen? "Sigurd fortæller Danmarkshistorie" begynder i istiden for 128.000 år siden og slutter lidt ude i fremtiden. Undervejs ligger en masse fantastiske historiske fortællinger og røverhistorier og lurer. Fra 6 år.

"Sigurd fortæller Danmarkshistorie" leveres i papkassette og indeholder 2 bind samt dobbelt-cd med 42 nye sange. Sangene tager udgangspunkt i bøgernes 40 kapitler med tidsperioder og inddrager tidernes forskellige instrumenter. Bind 1 spænder fra istiden til enevælden. Bind 2 starter med rejsen fra oplysningstiden til fremtiden. Hvert kapitel rundes af med oversigt over periodens vigtigste opfindelser, oplevelsesguide til perioden, samt "vidste du at...". Bøgerne udgives også uden cd.

Det er en spændende og sjov dannelsesrejse for såvel børn som deres voksne at gå ombord i Sigurds danmarkshistorie. Sproget er let og legende med en stor del humor og rigt illustreret af Jette Brandt. Smile- og grinegaranti for både store og små.

Marie Hellebergs Danmarkshistorier for børn. [Bind] 1 er til en lidt ældre målgruppe fra ca. 10 år. Sigurd Barret har også udgivet Sigurd fortæller om de nordiske guder (mp3) og Sigurd fortæller om de græske guder (mp3)Danmarkshistorier for børn. Bind 1Sigurd fortæller om de nordiske guderSigurd fortæller om de græske guderMarie Hellebergs Danmarkshistorier for børn. [Bind] 1 er til en lidt ældre målgruppe fra ca. 10 år. Sigurd Barret har også udgivet (mp3) og Sigurd fortæller om de græske guder (mp3)Marie Hellebergs Danmarkshistorier for børn. [Bind] 1 er til en lidt ældre målgruppe fra ca. 10 år. Sigurd Barret har også udgivet Sigurd fortæller om de nordiske guder (mp3) og (mp3).


Jyllands-posten

d. 25. nov. 2016

af

af

Henrik Jensen

d. 25. nov. 2016


Berlingske tidende

d. 10. okt. 2016

af

af

Bent Blüdnikow

d. 10. okt. 2016


Kristeligt dagblad

d. 11. nov. 2016

af

af

Jes Fabricius Møller

d. 11. nov. 2016


Weekendavisen

d. 21. okt. 2016

af

af

Anders Lundt Hansen

d. 21. okt. 2016