Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr. Bind 1


Beskrivelse


Sigurd Barrett genfortæller kendte og mindre kendte eventyr af H.C. Andersen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 31. okt. 2018

Sigurd genfortæller kendte og ukendte H.C. Andersen eventyr på sin helt egen måde. Højtlæsning fra 5 år og op.

31 af H.C. Andersens kendte og ukendte eventyr har været i hænderne på Sigurd Barret. Han genfortæller kendte historier som "Den grimme ælling", "De vilde svaner", "Snedronningen" og "Tommelise". Samtidig kommer han også ind på de mindre kendte eventyr som "Pengegrisen", "Lykken kan ligge i en pind" og "Vanddråben". Efter hver historie er Sigurds kommentar om hvorfor han kan lide eventyret og om hvad Andersen mon ville med det eventyr.

To meget flotte bøger i stil med tidligere udgivelser, som fx Sigurd fortæller bibelhistorier. Historierne er skrevet i Sigurds genkendelige tone med masser af humor. Sproget er for alle og dem der kender Sigurds andre genfortællinger vil kunne genkende stil og sprog. Stregen i illustrationerne er også velkendt fra hans tidligere bøger, og hvis man er fan vil man helt sikkert føle sig hjemme i denne udgivelse også.

Af eventyr for de mindste kan nævnes H.C. Andersens eventyrDen grimme ællingTommelise. Desuden findes udgivelser af enkelte eventyr, som fx Den grimme ælling (Ill. Bodil Bang Heinemeier) og Tommelise (Ill. Bodil Bang Heinemeier), som også er at finde i denne bogAf eventyr for de mindste kan nævnes H.C. Andersens eventyr. Desuden findes udgivelser af enkelte eventyr, som fx (Ill. Bodil Bang Heinemeier) og Tommelise (Ill. Bodil Bang Heinemeier), som også er at finde i denne bogAf eventyr for de mindste kan nævnes H.C. Andersens eventyr. Desuden findes udgivelser af enkelte eventyr, som fx Den grimme ælling (Ill. Bodil Bang Heinemeier) og (Ill. Bodil Bang Heinemeier), som også er at finde i denne bog.