Bøger / faglitteratur til børn

Sigurd fortæller om vikingetiden


Beskrivelse


De vilde vikinger hærgede og kæmpede om magten, når de ville være konger over både Danmark, Norge og England. Letlæst for 8-10-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2022

af

af

Saga Laybourn

d. 9. sep. 2022

De vilde vikinger hærgede og kæmpede om magten, når de ville være konger over både Danmark, Norge og England. Letlæst for 8-10-årige.

Disse tre bøger er korte letlæste udgaver af tidligere titler om historiske emner. Fælles for bøgerne er, at lange ord har delestreger, og der er QR-koder, som henviser til forfatterens film om emnet og fakta-bokse med uddybende forklaringer. Hver bog starter med en forældrevejledning til at snakke med børnene om det læste. Bøgerne har lix 18-25.

Teksten er meget kortfattet, men læseren får de vigtigste detaljer om emnerne. Humoristiske dialoger gør det lettere at relatere til de historiske personer. Det kan dog virke forvirrende, at bøgerne blander historiske og faglige fotografier med sjove tegninger, som mest bare underholder.

De samme emner i mere omfattende udgaver til højtlæsning i Sigurd fortæller om kongerækkenSigurd fortæller om genforeningenSigurd fortæller Danmarkshistorie. Bind 1Kongelig sørøver, Sigurd fortæller om genforeningen og Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Bind 1. Eller læs selv mere historie for børn i Kongelig sørøverDe samme emner i mere omfattende udgaver til højtlæsning i Sigurd fortæller om kongerækken, og Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Bind 1. Eller læs selv mere historie for børn i Kongelig sørøverDe samme emner i mere omfattende udgaver til højtlæsning i Sigurd fortæller om kongerækken, Sigurd fortæller om genforeningen og . Eller læs selv mere historie for børn i Kongelig sørøverDe samme emner i mere omfattende udgaver til højtlæsning i Sigurd fortæller om kongerækken, Sigurd fortæller om genforeningen og Sigurd fortæller Danmarkshistorie. Bind 1. Eller læs selv mere historie for børn i .