Bøger / faglitteratur til børn

Sikke et spild : skrald, genbrug og en renere planet


Beskrivelse


Næsten alt, vi mennesker foretager os, efterlader affald. Men hvad sker der med affaldet, og hvordan påvirker det Jorden. Med idéer til, hvordan man kan leve mere miljørigtigt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. feb. 2020

af

af

Stine Veisegaard

d. 7. feb. 2020

Næsten alt, vi mennesker foretager os, efterlader affald. Bogen giver svar på, hvad der sker med affaldet, og hvordan det påvirker jorden. Fyldt med billeder og idéer til, hvordan man kan leve mere miljørigtigt. Fra 7 år.

Stor kvadratisk bog om affald, forurening og genbrug. Igennem en række afsnit fortælles om, hvordan mennesker er med til at forurene jorden ved skovrydning, madspild, plastik, elektronikaffald og meget mere. Undervejs er idéer til, hvordan man selv kan gøre en indsats for miljøet. Bogen afsluttes med en ordliste, ligesom der findes en oversigt over danske organisationer, der kan give flere oplysninger. Forfatteren er engelsk tv-vært og forfatter til børnebøger om miljøet. Dette er hendes første bog på dansk.

Flot og informativ bog med korte tekster og farverige fotos, der er suppleret med fakta-bokse. Bogen fortæller på udmærket vis, hvordan forurening også foregår i hjemmet og i dagligdagens almindelige gøremål. Den vil være anvendelig til både opgaver og emnearbejde i skolen, men også som hyggelig bladrebog.

Der findes en række bøger om skrald og genbrug. Skrotrobotter og andet sjov med skraldAffaldEn planet fyldt med plastic og hvad du kan gøre for at hjælpe giver idéer til, hvordan skrald kan genbruges. I læselet serien "Faktisk!" findes Affald, som fortæller om affald og genbrug. For nylig udkom En planet fyldt med plastic og hvad du kan gøre for at hjælpe, der fortæller, hvordan plast bliver fremstilletDer findes en række bøger om skrald og genbrug. Skrotrobotter og andet sjov med skrald giver idéer til, hvordan skrald kan genbruges. I læselet serien "Faktisk!" findes , som fortæller om affald og genbrug. For nylig udkom En planet fyldt med plastic og hvad du kan gøre for at hjælpe, der fortæller, hvordan plast bliver fremstilletDer findes en række bøger om skrald og genbrug. Skrotrobotter og andet sjov med skrald giver idéer til, hvordan skrald kan genbruges. I læselet serien "Faktisk!" findes Affald, som fortæller om affald og genbrug. For nylig udkom , der fortæller, hvordan plast bliver fremstillet.Informationer og udgaver