Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Silje er til koncert


Beskrivelse


Silje til byfest med mor og far. Højdepunktet bliver koncerten med bandet "Mik and his Crazy Frogs". Silje er stor fan. Sammen med far får de mast sig helt frem i første række, da koncerten begynder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2019

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 15. jan. 2019

I denne nye Silje-bog er Silje til byfest med mor og far. Højdepunktet bliver koncerten med bandet "Mik and his Crazy Frogs". Silje er stor fan. Sammen med far får de mast sig helt frem i første række, da koncerten begynder. Fra 7 år.

Dette er bog nummer 7 om pigen Silje og hendes oplevelser. Denne gang er hun til byfest. Her er fest og farver, boder og musik. Silje er kæmpe fan af Mik og hans band. Det lykkes far og Silje at komme helt frem til scenen, når koncerten begynder. Silje filmer det hele med sin telefon, men pludselig bliver hun mast op mod hegnet. Hvert opslag dækkes af en sammenhængende farvet illustration. Teksten er skrevet i små korte helsætninger på hver side af opslaget. Der er luft mellem linjerne. Denne titel er en "Læs løs. 4" med en lix på 6 og et lettal på 14. Der kan findes opgaver på www.læsløs.dk.

Endnu en gang vil begynderlæseren kunne identificere sig med Silje. Hvem vil ikke gerne til koncert og få muligheden for at komme helt tæt på sit idol? Det man drømmer om, kan altså gå i opfyldelse. Illustrationerne er livlige og giver fortællingen et ekstra tvist.

Musik og bands betyder meget også for begynderlæseren. Derfor vil det være en god ide at læse serien om Ella Ella og bandet.