Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Simbas jul


Beskrivelse


Kan katten Simba og vennerne stoppe juletyvene og skaffe 50000 kr. inden jul, så Susans Kattehjem bliver reddet? Julet bog fra 6 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2022

af

af

Irene Gitz Christensen

d. 28. okt. 2022

Kan katten Simba og vennerne stoppe juletyvene og skaffe 50000 kr. inden jul, så Susans Kattehjem bliver reddet? Julet højtlæsningsbog fra 6 år og selvlæsning fra 9 år.

Fjerde bog om katten Simba er en julekalenderhistorie i 24 afsnit, hvor Simba og ræven Ronja finder en hjemløs kattekilling. De vil aflevere den på et kattehjem, men det står for at blive lukket, hvis de ikke skaffer 50000 kr. Simba og alle vennerne kaster sig derfor ud i en hæsblæsende jagt på en dusør for at fange juletyvene, der huserer i området. Rotten Ricardo, racekatte, politihunde og en helt vild hamster er med, når det går løs. Bogen er illustreret i farver af Flemming Schmidt. Bøgerne om katten Simba har youtuberen ComKean skrevet sammen med forfatteren Michael Kamp. Bagerst i bogen er der en introduktion til bogens forfattere.

Charmerende og underholdende historie, hvor flotte tegneserieagtige illustrationer understreger bogens handling og univers. Forfatterne har givet dyrene menneskelige egenskaber og sammen med de sjove dialoger, fungerer det rigtig godt. Bøgerne om Simba kan læses uafhængigt af hinanden.

Minder om de tidligere bøger, dog er der heri 7 sider med aktivitetsforslag til at tegne og dele på dette på Instagram under #simbasjul. Youtuberen Morten Münster skriver om sin hund Bubbi - Bubbi - den talende hundKrigerkattene. Bind 1 : Ud i vildnisset Serien om Krigerkattene. Bind 1 af Erin Hunter er også med dyr i hovedrollenMinder om de tidligere bøger, dog er der heri 7 sider med aktivitetsforslag til at tegne og dele på dette på Instagram under #simbasjul. Youtuberen Morten Münster skriver om sin hund Bubbi - Bubbi - den talende hund Serien om Krigerkattene. Bind 1 af Erin Hunter er også med dyr i hovedrollen.