Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Simon Kjær


Beskrivelse


Kom helt tæt på anføreren og forsvarsgeneralen for det danske fodboldlandshold, Simon Kjær, i denne fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 22. okt. 2021

Kom helt tæt på anføreren og forsvarsgeneralen for det danske fodboldlandshold, Simon Kjær, i denne fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

I serien "Fakta 3" kommer her to bøger om to af landsholdets største forsvarsspillere Simon Kjær og Andreas Christensen. Bøgerne har lix 20-26 og giver et indblik i spillernes sportslige kvaliteter og fodboldkarrierer fortalt via en kort grundtekst sat i korte afsnit, suppleret med diverse fotos og faktabokse. Til bøgerne kan der frit hentes elevopgaver til faglige læsekurser.

To gode fodboldbøger, som supplerer samlingen af lette fodboldbøger godt og fortæller om nogle af de allerstørste danske stjerner nu og her.

Vil du læse mere om de to landsholdsstjerner, kan du vælge titlerne Læs med landsholdet og Andreas ChristensenLæs med landsholdet og Simon KjærStore fodboldklubberKend de største fodboldklubber og Læs med landsholdet og Simon Kjær, eller du kan vælge bøger om deres klubber som eksempelvis Store fodboldklubber og Kend de største fodboldklubberVil du læse mere om de to landsholdsstjerner, kan du vælge titlerne Læs med landsholdet og Andreas Christensen og , eller du kan vælge bøger om deres klubber som eksempelvis Store fodboldklubber og Kend de største fodboldklubberVil du læse mere om de to landsholdsstjerner, kan du vælge titlerne Læs med landsholdet og Andreas Christensen og Læs med landsholdet og Simon Kjær, eller du kan vælge bøger om deres klubber som eksempelvis og Kend de største fodboldklubberVil du læse mere om de to landsholdsstjerner, kan du vælge titlerne Læs med landsholdet og Andreas Christensen og Læs med landsholdet og Simon Kjær, eller du kan vælge bøger om deres klubber som eksempelvis Store fodboldklubber og .