Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Simones perlebog


Beskrivelse


Idéer til små og lidt større ting man kan lave på perleplader fx eventyrfigurer, billedrammer, æsker og små fyrfadslysestager. Med skabeloner, strygevejledning og tips og tricks til materialer m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2019

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 28. aug. 2019

Inspirerende bog med idéer til mange forskellige ting man kan lave på perleplader, fx æsker og figurer. Fra 5 år med voksenhjælp.

Mor og datter har lavet denne perlebog. Der er forskellige små og lidt større projekter, både eventyrfigurer, dyr, blomster, et kryds og bolle-spil og tredimensionelle ting som små æsker, fyrfadsstager og et fuglehus. Alle arbejdsgange er beskrevet, og der er skabeloner til hver idé. Nogle af figurerne er lette, og andre kræver hjælp af en voksen, både på grund af sværhedsgraden og fordi der skal arbejdes med de nystrøgne og varme dele.

Det er en udmærket og grundig perlebog som er let at forstå og bruge, også for yngre børn. Der er nogle nye idéer i den, som perleglade børn kan bygge videre på.

Der er kommet en del perlebøger de senere år. Fx den avancerede PerlekunstPerlemagi playPerlesjov, Perlemagi play som introducerer en ny strygeteknik og Perlesjov som minder om "Simones perlebog" i stil, idéer, målgruppe og sværhedsgradDer er kommet en del perlebøger de senere år. Fx den avancerede Perlekunst, som introducerer en ny strygeteknik og Perlesjov som minder om "Simones perlebog" i stil, idéer, målgruppe og sværhedsgradDer er kommet en del perlebøger de senere år. Fx den avancerede Perlekunst, Perlemagi play som introducerer en ny strygeteknik og som minder om "Simones perlebog" i stil, idéer, målgruppe og sværhedsgrad.